Miksi siirtyä digitaaliseen aikaan?

Elämme maailmassa, jossa digitaalisuus on kaikki kaikessa. Yhä enemmän palveluita ja tietoa tarjotaan digitaalisessa muodossa. Tämä tarkoittaa taas sitä, että tietoa voidaan saada ja hyötykäyttää helpommin ja nopeammin.

Tiedon digitaalinen muoto tarjoaa mahdollisuuksia, joita aikaisemmin ei voitu helposti saavuttaa, kuten esimerkiksi tiedon jakaminen. Tiedon jakamisella mahdollistetaan helposti tiedon hyötykäyttö kaikille eikä vain tiedon alkuperäiselle luojalle. Näin voidaan saavuttaa suuria säästöjä yritysmaailmassa ja miksein muuallakin.

Kaikki meistä tietää sen tunteen, kun kirjoitat tuhannetta kertaa uutta dokumentaatiota projektillesi tai lomaketta kululaskulle yrityksesi tai työnantajasi käyttöön ja muistelet tehneesi tälläisen joskus aikaisemminkin.

  • Mitä, jos ne aikaisemat lomakkeet tai dokumentaatio olisivat vieläkin tarjolla jossain palvelussa?
  • Mitä, jos näistä lomekkeista olisi ajan saatossa joku muu taho tehnyt vieläkin paremmat ja sinä saisit sen paremman lomakkeen heti käyttöösi pientä tekijäkorvausta vastaan?

Yrityksille resurssin eli työntekijän ajankäyttö on kallista. Lisäksi yrityksiin kohdistuu lukuisia vaatimuksia, joihin liittyy laaja-alainen tiedon dokumentoinnin tarve. Täten mitä enemmän yrityksen resurssit haaskaavat työaikaa turhuuksiin tai keksivät uutta pyörää päivästä toiseen sitä enemmän hukkaa syntyy.

Meidän ajatus on poistaa tämä hukka tai ainakin pienentää sitä huomattavasti. Haluamme saada yritykset ymmärtämään, että pyörää ei tarvitse keksiä aina uudelleen ja uudelleen vaan samaa pyörää voidaan hyötykäyttää monessa yrityksessä tai jopa hyötyä jonkun toisen yrityksen parannetusta pyörästä.

Kokeile sinäkin valmiita asiantuntijoiden laatimia dokumentteja. Huomaat hyödyt nopeasti.

Siirry sinäkin uuteen aikaan ja ala hyödyntämään digitaalisen maailman mahdollisuuksia.

image
image
image
Ota yhteyttä

Löysitkö etsimäsi dokumentaation?
Me lupaamme löytää oikean dokumentaation juuri sinulle ja juuri oikealta julkaisijalta .