Myy digitaalista sisältöä Dokkarissa

Markkinoi ja myy digitaalista sisältöä kansainvälisessä verkkokaupassa. Me palvelun tarjoajana markkinoimme sinun yritystäsi. Samoin tekevät kaikki uudet palvelujaan ja dokumenttejaan myyvät asiakkaat. Dokkari.fi on tulevaisuudessa palvelu, joka on kuin perinteinen shop-in-shop kauppapuisto erikoismyymälöineen. Jokainen ”oma myymälä” tuo kävijävirtaa sivustolle.

Kaupallista ratkaisusi. Olet hionut menetelmiäsi ja dokumenttejasi, testannut niitä käytännössä. Nyt seuraava askel on laittaa ne tuottamaan. Myytävä materiaali voi sisältää dokumentteja, videoita, piirroksia, kuvia, valmennusoppaita. Autamme tarvittaessa digitaalisten sisältöjen kaupallistamisessa ja niiden tehokkaassa some-markkinoinissa.

Hallinnoi digitaalista aineistoasi. Saat palvelusta tiedon siitä, kuinka paljon ”sinun kaupassasi” on ollut vierailijoita. Hinnoittele vapaasti oma digitaalinen materiaalisi. Voit myös tarjota aineistoasi jaettavaksi ilmaiseksi. Ota täysi hyöty irti digitaalisesta jakelukanavasta. Me hoidamme palvelun ylläpidon, maksuliikenteen ja tekniikan.

Julkaise palvelussa hintaan   29,90 € / kk (sis. alv 24%)

  • 3 kk täysin ilmaiseksi, voit lopettaa tilauksesi milloin haluat.
  • Saat pitää yli 80% myynnistä

Ilmoittaudu julkaisijaksi

Haluatko liittyä palvelumme ammattilaisiin julkaisijoihin?
Ole hyvä ja jätä yhteystietosi ja me olemme sinuun yhteydessä.